Veel gestelde vragen

Bestellingen worden doorgaans dezelfde dag of de volgende dag verstuurd. Op zondag versturen wij geen bestellingen.
De levertijd in Nederland is doorgaans 1 tot 2 werkdagen.
Wij versturen onze paketjes via postnl. U krijgt een track en trace toegezonden zodat u precies kunt zien wanneer u uw paketje kunt verwachten.

 

BestemmingPaketpost. PostnlGratis verzending vanaf;
Nederland6,9535,-
Belgie en Duitsland7,9570,-
Denemarken, Frankrijk Italie, Monaco, Oostenrijk, Spanje, Engeland, Luxemburg11,95150,-

Bent u niet tevreden over uw bestelling dat kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retourzenden.
Stuur binnen 14 dagen een email naar info@trendyhamam.nl
U krijgt dan een retourlink toegestuurd waarmee u voordeliger uw pakket terug kan sturen. Deze link is 14 dagen geldig! U dient uw paketje binnen 14 dagen na uw retourmelding terug te sturen.
Trendy Hamam betaald een deel van uw retrourkosten (Zie tabel) Na ontvangst van uw zending wordt uw aankoop bedrag inclusief de verzendkosten die u tijdens de bestelling heeft betaald binnen enkele dagen terug betaald.
Uiteraard mogen de producten niet gebruikt, bevuild of beschadigd zijn.

Betaald u via PAYPAL dan kunt u de retourkosten terug vragen bij paypal.
Let op! U dient dit zelf te activeren in uw PAYPAL account. Trendy Hamam is hiervoor niet aansprakelijk indien Paypal uw kosten niet vergoed.

https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/refunded-returns

Uw retourkosten vind u hier;

Land van herkomstUw retourkosten
Nederland4,-
Belgie, Duitsland6,-
Denemarken, Frankrijk Italie, Monaco, Oostenrijk, Spanje, Engeland, Luxemburg12,95

Het retour adres is:

Trendy Hamam
Klaproos 8
1422KL Uithoorn

Ondanks dat u ons wasadvies op volgt willen we u erop wijzen dat alle katoen en linnen onderheven is aan krimp. (gemiddeld 7%)
Onze artikelen zijn voorzien van was labels.
Een tip voor het wassen: Trek de knoopjes van de franjes bij de eerste keer wassen even goed aan.
Als het mogenlijk is adviseren wij de hamamdoeken voor de eerste keer gebruikt 12 uur in koud water met eventueel een beetje azijn te zetten. Dit komt ten goede van de vezels.
Het is raadzaam de doeken niet te wassen boven 30 graden (tenzij het waslabel aan het product anders voorschrijft) en liever niet in de droger te drogen.
Felle kleuren eerst apart wassen. sommigen kunnen wat afgeven,
Sjaals graag met de hand wassen. Ze worden niet mooi van de wasmachine..

Wanneer je een bestelling plaatst bij Trendy Hamam of wanneer je een profiel aan maakt laat je je persoonlijke gegevens achter. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te versturen.

Wanneer u een bestelling plaatst bij Trendy Hamam laat u persoonlijke gegevens achter. Deze gegevens houden we privé maar hebben we nodig om je bestelling te versturen. Wat willen we precies van u weten en wat gebeurt er precies met uw gegevens?

Voor- en achternaamOm de bestelling bij de juiste persoon te bezorgen hebben wij een voor- en achternaam nodig.
E-mailadresOp het opgegeven e-mailadres ontvangt u de bevestiging van uw bestelling, net zoals de verzendbevestiging en de factuur en een verzoek tot beoordelen van de webshop.
TelefoonnummerWanneer er onduidelijkheden zijn over de bestelling nemen we graag telefonisch contact met u op om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.
AdresgegevensOm uw order op de juiste plaats te kunnen bezorgen hebben wij adresgegevens nodig.
BetalingsgegevensOm een bestelling te kunnen betalen hebben we een beveiligde betaalomgeving. De betalingsgegevens uit deze omgeving worden gekoppeld aan uw bestelling. Wij krijgen gegevens als creditcardgegevens niet te zien. Trendy Hamam ontvangt enkel de informatie/status van een betaling. Is deze gelukt of niet.
IP-adresDoor het IP-adres worden voorkeuren en eerder bekeken producten opgeslagen.

We gebruiken uw gegevens ook wanneer u contact opneemt met de klantenservice. In uw account zijn ook uw persoonlijke gegevens terug te vinden. Wanneer u met een account een bestelling plaatst bij Trendy Hamam hoeft u niet elke keer alle gegevens opnieuw in te vullen. Gegevens van eerdere bestellingen zijn daar ook terug te vinden. Heeft u vragen over uw privacy, wilt u gegevens wijzigen of verwijderen laat het dan weten middels het contact formulier. Heeft u een account bij Trendy Hamam? Dan kunt u zelf gegevens wijzigen of verwijderen via inloggen.
Trendy Hamam bewaart uw gegevens maar 1 jaar. De eerste week van januari worden alle acounten gewist.

Ja dat is mogenlijk. U kunt dat het beste een email sturen naar info@trendyhamam.nl. Ik kan u dan aangeven hoe lang de levertijd is.
Op het moment hebben we een wat kleine vooraad per artikel maar daar zal later verandering in komen,
Bent u een berdijf en wilt u bedrijfsmatig inkopen voor bijvoorbeeld uw winkel, spa of beauty salon is dat ook mogenlijk.
We zullen u een uitgebreide complete catalogus sturen met onze artikelen maar ook artikelen die wij zelf niet verkopen in deze shop.

nl_NLDutch