Groothandel voor o.a. de mooiste hamamdoeken, plaids en badjassen.

Bestel onze producten op het digitale inkoopplatform Orderchamp. Door je via deze link aan te melden, ontvang je namens ons €100,- shoptegoed.

Op Orderchamp profiteer je van:

- €100,- shoptegoed bij inschrijving
- Gratis verzending boven de €250,-
- Betalen na levering: 30 tot 60 dagen later

https://www.orderchamp.com/store/buldans/signup

 

Bent u op zoek naar een hamam groothandel waar u groot kunt inkopen? Bij ons vindt u de mooiste hamamdoeken, plaids, badjassen, strandjurken en strandlakens voor in uw winkel, sauna, schoonheidssalon of spa.

Hamamdoeken stralen dankzij de verfijnde stof een extra stukje luxe uit. Ze hebben een charme die de gewone handdoek niet heeft en zijn erg gemakkelijk in gebruik. Wast u de handdoeken vaak? Onze hamamdoeken en alle andere producten zijn van een topkwaliteit en blijven zeer lang mooi en voelen zacht op de huid.

Wilt u meer informatie over ons aanbod en de prijzen voor bulkbestellingen? Neem dan gerust contact met ons op: info@trendyhamam.nl.

Hamamdoeken voor salon of spa

Wij verkopen de producten van het merk Buldans. Waarom Buldans? Omdat Buldans zeer mooie kwaliteitsproducten verkoopt in mooie kleuren en designs. Met onze producten verkoopt of geeft u uw klanten echt iets moois.
Daarnaast hebben de producten van Buldans een ECO keurmerk.

badlaken-maia-strandlaken-strandvestje-karma
nl_NLDutch