Hamamdoek & meer groothandel

Bent u op zoek naar een hamam groothandel waar u groot kunt inkopen? Bij ons vindt u de mooiste hamamdoeken, badjassen, strandjurken en strandlakens voor in uw winkel, sauna, schoonheidssalon of spa.

Hamamdoeken stralen dankzij de verfijnde stof een extra stukje luxe uit. Ze hebben een charme die de gewone handdoek niet heeft en zijn erg gemakkelijk in gebruik. Wast u de handdoeken vaak? Onze hamamdoeken zijn van een topkwaliteit en blijven zeer lang mooi en zacht voor de huid.

Wilt u meer informatie over ons aanbod en de prijzen voor bulkbestellingen? Neem dan gerust contact met ons op: info@trendyhamam.nl.

Hamamdoeken voor salon of spa

Wij verkopen de producten van het merk Buldans. Waarom Buldans? Omdat Buldans zeer mooie kwaliteitsproducten verkoopt in mooie kleuren en designs. Met onze producten verkoopt of geeft u uw klanten echt iets moois.

Naast hamamdoeken kunt u ook bij onze groothandel terecht voor een groot inkopen van:

  • Hamam-badjassen
  • Hamamdoeken met badstof
  • XL strandlakens
  • Luxe geschenkpakketten

Heeft u wat moois gezien voor in uw salon, spa of winkel? Laat het ons weten, dan kunnen we de mooie hamamdoeken of andere producten zo snel mogelijk naar u verzenden. Voor meer informatie mag u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Wat is een fouta of hamamdoek?

Een hamamdoek heet ook wel een fouta. Een fouta is een traditionele omslagdoek gemaakt van handgeweven katoen. Het is een lichtgewicht doek die makkelijk vocht opneemt en ook snel weer droogt. Het zijn heerlijk soepele, zachte handdoeken. De hamamdoek is ideaal voor mee op reis of om een luxe gevoel te creëren in een salon, spa of de eigen badkamer thuis. Vandaar dat ze ook erg populair zijn en veel gekocht worden. Een mooie toevoeging aan uw winkelaanbod dus.

Grote oplage hamamdoeken kopen

U kunt bij ons terecht voor het bestellen van een grote oplage hamamdoeken. Iedere fouta is van een hoge kwaliteit en van 100% katoen gemaakt. De modellen met badstof aan één kant zijn ook erg bijzonder en kunnen een mooie toevoeging zijn in uw salon. Bekijk gerust ons gehele assortiment in onze webshop of vraag naar meer informatie. We helpen u graag aan een nieuwe set towels die perfect past bij uw huisstijl of wensen.

Hamamdoek als relatiegeschenk

Wilt u een mooi ecologisch of fairtrade kerstpakket of cadeaupakket samenstellen? Alle doeken en towels op onze website zijn van fairtrade katoen gemaakt en kunnen perfect gebruikt worden als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een hamamdoek in combinatie met een heerlijke fles Turkse wijn, of zeep en scrub.

Als hamam groothandel kunnen wij alle hamamdoeken voor relatiegeschenken of cadeaupakketten leveren in mooie, luxe verpakkingen. Zo zijn onze hamamdoeken een waar geschenk voor het oog.

Neem contact op

Wilt u bij onze hamam groothandel een bestelling plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een bestelling. Op onze website vindt u ons assortiment, maar heeft u iets anders in gedachten? Laat het ons gerust weten. Als hamam groothandel kunnen we vast en zeker iets voor u betekenen en iets passends voor u vinden. Wij zijn voor aanvragen te bereiken via info@trendyhamam.nl.

tel:+310575512125

badlaken-maia-strandlaken-strandvestje-karma

Binnenkort ook bij TICA