Luxe hamam plaid voor op bed

In onze webshop vind u een mooi aanbod plaids, waaronder een plaid bed selectie. Deze plaids zijn allemaal extra groot, waardoor ze perfect zijn om over het bed te gooien. U kunt ze instoppen aan de achter- en zijkant van het bed waardoor het een stuk warmer slaapt, maar ze zijn ook prachtig gewoon ter decoratie. Een plaid op bed maakt de slaapkamer namelijk een stuk gezelliger. Natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden als grand foulard op om een oude bank een nieuwe look te geven, of als extra groot picknickkleed in de tuin, net wat u wilt.

Shop Nu
Plaid bed

Hamam beddengoed en plaid op bed

Bent u dol op de hamam handdoek trend en wilt u in deze stijl hotelkwaliteit beddengoed kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk niet alleen zo’n mooie plaid voor op bed, maar ook prachtige dekbedovertrekken in dezelfde stijl. Ze zijn heel goed met elkaar te combineren, maar ook in hun eentje geven ze al een prachtige sfeer. Voor onze gehele collectie gebruiken we alleen hele pure, natuurlijke stoffen, die we in de mooiste kleuren verven. Veel van onze producten hebben mooie patronen erin geweven, maar we hebben ook genoeg effen producten in elke categorie.

Of u nu een mooie plaid op bed wilt, een badjas met capuchon of een extra groot strandlaken, bij ons vindt u het. We hebben zelfs kussens, tuniekjes en mondkapjes in het assortiment, tevens gemaakt van kwalitatief goede stoffen die heel prettig voelen aan de huid.

Meer informatie

De mooiste hamamdoeken, handdoeken,
strandlakens en nog veel meer.

rooftopper-looking-down_4460x4460 - copy
rooftopper-looking-down_4460x4460 - copy - copy
rooftopper-looking-down_4460x4460 - copy - copy - copy

De slaapkamer stylen met een hamam plaid

Mist uw slaapkamer nog wat mooie accenten en oogt het nog niet zo gezellig? Met een mooie hotelkwaliteit plaid op bed ziet het er al heel anders uit. Onze bedspreien zijn gemaakt van zachte stoffen met mooie prints, en allemaal extra breed, namelijk maar liefst 240 cm. Ze passen op elk bed over de gehele breedte en op een eenpersoons bed zelfs over de gehele lengte. Ze worden dan ook geregeld besteld voor kinder- of tienerkamers om het bed af te stylen.

Overigens zijn al deze bedspreien en plaids ook bij uitstek geschikt om bij hoge temperaturen onder te slapen. Middenin de zomer kan het aardig warm worden, en dan wilt u natuurlijk niet onder een dekbed liggen. Enige toedekking voelt echter wel prettig, en dan is zo’n hamam plaid op bed ontzettend fijn. En ga je met een groep naar het strand of het park? Dan kun je hem natuurlijk ook gebruiken om op te liggen, hoewel we ook een mooi ‘strandlaken groot’ in ons assortiment hebben.

Waar te koop
nl_NLDutch