Badjas met capuchon van hamam kwaliteit

Bent u op zoek naar een mooie badjas met capuchon? In onze webshop hebben we er diversen, en allemaal van zeer goede kwaliteit. Bij Trendy Hamam zijn we namelijk gespecialiseerd in allerlei producten van prachtige stoffen, zoals een hamam handdoek, een plaid voor op bed, een klein of groot strandlaken of een badjas met capuchon. Deze hebben we in diverse modellen, meerdere maten en vaak met een mooie print. Een neutraal streepdesign bijvoorbeeld, of juist gemaakt van een zachte wafelstof. Deze zit super zacht, en hoeft uiteraard nooit gestreken te worden.

Onze badjassen met capuchon zijn allemaal super licht om te dragen, en zijn toch lekker warm. Dit komt door de fijne kwaliteit katoen waar ze van gemaakt zijn. En doordat ze allemaal van een capuchon zijn voorzien kun je er ’s avonds op de bank helemaal in wegkruipen en heb je nooit meer een koude nek. Ook zijn ze heel fijn om direct na het douchen aan te trekken. Ze nemen restanten vocht goed op en drogen tevens heel erg snel.

Shop Nu
Badjas met capuchon

Badjas met capuchon met linnen en tencel

Veel van onze badjassen met capuchon zijn gemaakt van een mix van katoen met linnen en tencel. Dit levert een ontzettend zachte stof op die zeer prettig te dragen is op de blote huid. De badjassen hebben een hele fijne pasvorm, waarin elegantie en comfort samengebracht zijn. Een badjas met capuchon kunt u zowel in een korte als lange variant bij ons bestellen. De korte zijn fijn voor in de zomer, maar de lange varianten kunnen eigenlijk het hele jaar door gebruikt worden. Het materiaal is bij warm weer verkoelend, en in de winter juist heerlijk warm.

Meer informatie

De mooiste hamamdoeken, handdoeken,
strandlakens en nog veel meer.

rooftopper-looking-down_4460x4460 - copy
rooftopper-looking-down_4460x4460 - copy - copy
rooftopper-looking-down_4460x4460 - copy - copy - copy

Groot assortiment stoffen hamam producten online

Naast zo’n zachte badjas met capuchon kunt u ook bij ons terecht voor een groot assortiment stoffen hamam producten, zoals dekbedovertrek van hotelkwaliteit. Al onze dekbedovertrekken worden gemaakt van pure stoffen met een mooie weving. Ze voelen net als die badjas met capuchon heel prettig op de huid en zijn dus fijn om onder te slapen. Hetzelfde geldt voor onze grote collectie hamam handdoeken en strandlakens. Deze nemen bovendien gemakkelijk vocht op en drogen super snel. En doordat ze zo weinig ruimte in beslag nemen zijn ze gemakkelijk mee te nemen in je zwem- of strandtas, zeker als je er meerdere nodig hebt voor het hele gezin. Al deze stoffen producten van topkwaliteit zijn te bestellen in onze webshop, waarna wij ze direct voor u inpakken en leveren, zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten.

Waar te koop
nl_NLDutch